Jaký tvar sedací soupravy je ten SPRÁVNÝ?

Co mají sedací soupravy společného s auty? Obojí musí odpovídat vkusu a potřebám majitele. Auto má však oproti sedačce velkou výhodu – lze ho zaparkovat v téměř jakékoliv garáži, zatímco nábytek musí do místnosti padnout přesně. Pokud netušíte, jaký tvar zvolit, nepřestávejte číst.

Prvním krokem je změření rozměrů místnosti. Poté následuje plánování. Podle odborníků by se lidé při zařizování obývacího pokoje měli řídit jednoduchým pravidlem: do prostoru vždy jako první umístit největší kus nábytku, tzn. sedačku. Velmi praktickým pomocníkem je obyčejný papír, na kterém můžete kombinovat různé varianty rozvržení nábytku. Vystřihněte si odpovídající čtverečky a obdélníčky a pusťte se do skládání.

Kam s rohovou sedačkou?

Rohové sedací soupravy jsou jako stvořené do obývacího pokoje menších rozměrů. Většina lidí má z malého prostoru velké obavy, ale není k nim důvod – stačí se seznámit se základními principy.

Sedací souprava může vyplňovat roh místnosti, ale ve větší místnosti ji lze umístit také do prostoru. Takové řešení vypadá velmi dobře – zejména, je-li sedačka doplněna křeslem, taburetem či otomanem.

A co sedací souprava do U?

Máte prostorný obývací pokoj, který chcete rozdělit do několika zón? Díky sedací soupravě ve tvaru U se vám to zaručeně povede. Jedno z jejích ramen poslouží jako pomyslná stěna oddělující relaxační prostor od toho jídelního či jiného.

Sedací souprava do U nabízí spoustu prostoru k sezení, což ocení každý, kdo často přijímá početnější návštěvy.

A majitelé menších bytů? Ani těm nejsou „účka“ zapovězena – musí se ale poohlédnout po variantě s kratším ramenem. Sedací nábytek nesmí překážet!

Kde se po sedačce poohlédnout?

Ať už vaše volba padne na jakýkoliv typ sedací soupravy, vydejte se pro ni k prověřenému prodejci. Dobrou volbou je e-shop www.lumax-nabytek.cz, který nabízí také populární sedačky 3+2+1. Třeba si nakonec vyberete právě tuto variantu.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.