Home staging aneb jak připravit nemovitost na prodej či pronájem

Pokud v současné době prodáváte nemovitost, ale nedaří se vám, určitě by vás měla zajímat služba Home staging. Díky je možné zvýšit prestiž nemovitosti a tak celý proces prodeje urychlit. Zajímejte se o ní i v případě, pokud prodej teprve zvažujete. Pomůže stejně efektivně.

Home staging dělá nemovitost atraktivnější

Prodej jakékoliv nemovitosti není jednoduchý proces. Budoucí kupci se totiž rozhodují podle mnoha různých kritérií, které musí být ve vzájemném souladu. Pravda je, že lokalitu ani velikost nemovitosti ovlivnit nemůžete, je ale možné ovlivnit to, jak daný objekt vypadá, což může hrát rozhodující roli. Často prodejci chybují v tom, že ponechávají vzhled interiéru v takovém stavu, jako když ho obývali, a právě to může případné zájemce odradit. Lépe se totiž prodávají nemovitosti, které jsou osobních věcí zbaveny a zařízeny tak, aby ukázaly to nejlepší. Roli hraje rozestavění nábytku, barvy i dekorace. Pokud vypadá interiér útulně, má větší šanci, že zaujme! Právě toto je podstatou Home staging – tedy upravit interiéry tak, aby potencionální kupce přilákaly.

Rady i realizace

Pokud si objednáte službu Home staging, zvýšíte tím šance, že bude vaše nemovitost prodána rychle. Bytový designér navrhne a provede takové úpravy, aby byly vyzdviženy a zdůrazněny všechny přednosti interiéru a současně odstraněny všechny nedostatky.

Vyplatí se!

Běžná cena za počáteční hodinou konzultaci se pohybuje na hranici 750 Kč. Celková suma za realizaci je individuální záležitostí. V porovnání s případem, kdy je třeba cenu nemovitosti kvůli neúspěšnému prodeji snižovat, je Home staging podstatně výhodnější.

Kde?

Pokud máte o službu zájem, obraťte se na bytovou designérku Ivetu Hláskovou, která se specializuje také na návrhy bytových interiérů. I vám pomůže upravit nemovitost tak, aby se prodala rychle a bez komplikací!

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.