Moderní bydlení se bez kvalitní stínící techniky neobejde

Na krásné dny plné hřejivého sluníčka vzpomínáme především na podzim a v zimě. Jenomže sotva se příroda probudí ze zimního spánku, postoj vůči vůči sluneční aktivitě přehodnotíme. Sluníčko může být velmi nepříjemné, což pociťujeme zejména ve chvíli, kdy mu nic nebrání v průniku do našich obydlí. Máte snad podobný problém? Řešení je jednoduché – pořiďte si stínící techniku, která ostré sluneční paprsky zkrotí.

Vnitřní stínění je elegantní a cenově dostupné

Máte omezený rozpočet? Preferujete klasiku? V tom případě sáhněte po tradičním řešení v podobě vnitřních horizontálních žaluzií. Jsou velmi levné, ale na druhou stranu nabízí efektivní regulaci pronikajícího světla. Mimo to zajistí, aby to, co se děje u vás doma, nemohli pozorovat sousedé a náhodní kolemjdoucí. A že jsou vnitřní žaluzie nudné? Stačí si vybrat zajímavou barevnou kombinaci a rázem získáte nevšední designový prvek, který umocní dojem z vašeho bydlení.

Ještě atraktivnější je látkové stínění. Ať už sáhnete po roletách, japonských, vertikálních nebo plisé žaluziích, nebudete litovat. Výrazně dekorativní stínění může být velmi funkční – některé typy umožňují optické rozdělení místnosti na více menších sektorů. Opět dostanete na výběr z pestré palety barev, vzorů a látek. Vybrané typy rolet lze ovládat motoricky pomocí dálkového ovládání.

Venkovní stínění přináší nemalou úsporu za teplo

Venkovní rolety a žaluzie představují možnost, jak získat luxusně vyhlížející architektonický prvek, který vám umožní regulaci světla a nejen to. Ochrání okna před mechanickým poškozením a postará se o to, aby v létě nedocházelo k přehřívání interiéru (ušetříte za klimatizaci). V průběhu topné sezóny zase minimalizuje tepelné ztráty (ušetříte za vytápění). Pohodlné motorické ovládání je u venkovní stínící techniky samozřejmostí.

Nechte si poradit od specialistů

Ať už si nakonec vyberete vnitřní nebo venkovní stínící techniku, nechte si poradit od kvalifikovaných prodejců z firmy Profiflex. Odborník na stínící systémy se v oboru pohybuje více než 20 let a nabízí špičkové výrobky za skvělé ceny. Zajišťuje kompletní servis včetně poradenství a montáže. V nabídce najdete také sítě do oken proti hmyzu, markýzy, garážová vrata a další související sortiment. Prohlédněte si jej na www.profiflex.cz.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.